Sponsor worden?


Waarom? Wel,...

Uw bekendheid in de ruime regio vergroten en onze clubwerking steunen? Het kan, door uw naam en logo te verbinden aan Titans Basketball.

Via onze pakketten en mogelijke partnerships kan u kiezen uit tal van mogelijkheden om de club te sponsoren.Titans Basketball is bovenal een club waar iedereen, jong en oud, speler en supporter welkom is!

Met meer dan 50 jaar ervaring en 250 spelers is de nieuwe fusieclub Titans Basketball één van de grootste clubs binnen onze regio.

In onze familiale clubsfeer leren we de allerkleinsten de knepen van de basketsport.Daarnaast zorgen we voor een degelijke jeugd opleiding met respect voor ieders kwaliteiten en voor een optimale persoonlijke ontwikkeling van ieders talent.

Vervolgens creëren we een vlotte doorstroming van de jeugdspelers naar diverse senior ploegen, zowel binnen onze club als erbuiten.Titans Basketball heeft ook een G-ploeg,bedoeld voor kinderen en jongeren (vanaf 8 jaar) met een mentale beperking, ASS, ADHD of ADD.

De toekomst is aan de jeugd.Om hierin te investeren hebben wij middelen nodig om coördinatoren en coaches aan te trekken en onze teams verder uit te bouwen.Daarnaast willen wij ons huidig team van gepassioneerde coaches graag verder de kans bieden om hun kennis te vergroten met de nodige opleidingen.

Zo zorgen wij ervoor dat onze jeugd, seniors en G-team de beste ondersteuning krijgen. Voorts hebben wij ook nood aan sportmateriaal zoals basketballen, shirts en trainingstools.Wij hebben verschillende pakketten in de aanbieding. Van je logo op onze website tot een banner in de sporthal of op één van de truitjes van een ploeg naar keuze. Partnerships van 1 tot 3 jaar. Voor ieder wat wils dus.

Maar ook tijdens onze wedstrijden kan je als sponsor zorgen voor extra sfeer. Met een "sfeermaker" partnership, sta je als sponsor 1 jaar lang in voor die extra push tijdens de game!Bent u geïnteresseerd in een samenwerking of wenst u meer informatie? Neem dan zeker contact op via sponsor@titansbasketball.be

Wij beantwoorden graag al uw vragen en geven u de nodige info.